Vælg en side

Om Sara du Nord

Skal du have hjælp til indretningen af din bolig, blot et enkelt rum eller hyggekrogen i haven, så kan jeg hjælpe dig inde som ude.
Jeg tilbyder indretningsrådgivning til både store og små projekter ~ til private boliger og erhvervsindretning.
Min mangeårige erfaring fra møbelbranchen har givet mig et solidt kendskab til en bred vifte af danske og internationale brands. Jeg har blandt andet arbejdet hos Paustian og Holmris, hvor jeg sad med indretningen af alt fra private hjem til indretning af restauranter, hoteller og kontorer.
Jeg går meget op i, at man kan være i - og bruge sine møbler og accessories, og at den personlige stil er tilstede uanset om det er indretningen af en arbejdsplads, en café/restaurant eller om det er derhjemme, hvor der skal være plads til at kunne leve og være sig selv, men også have plads til gæster, der kan føle sig hjemme. Og det behøver ikke være fysisk plads... indretningen skal bare være justerbar.
Jeg synes det er dejligt at omgive sig med lækre accessories og møbler men husker altid på, at ting og møbler er skabt til at blive brugt. Jeg går ind for at genbruge/ restaurere møbler, så de kan få en længere levetid og et nyt liv.. måske i et andet rum og måske i en ny farve. 

I min butik i Espergærde arbejder jeg med danske og internationale brands som fx Skagerak, &tradition, HAY, Ferm Living, svenske HEM, belgiske SERAX og nogle sindssygt dygtige keramikere, da jeg elsker keramik og stentøj. Træ er også et materiale jeg altid bruger i indretningen, da jeg synes det gør rum levende og træ har bogstaveligt talt rødder i vores nordiske design traditioner. Min stil spænder vidt fra det helt stilrene tone-i-tone look (less is more) med få rene materialer ~ til det mere farvestrålende legesyge, der kan tilpasses temperament og årstid.

Vil du vide mere, så kom forbi min butik eller giv mig et kald på +45 2380 6608 til en uforpligtende samtale eller besøg.

Mørdrupvej 5B | 3060 Espergærde | info@saradunord.dk | +45 2380 6608

Copyright © Sara du Nord